Біля Печерського суду збираються прихильники Тимошенко

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.07.2011 09:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14541

Біля Печерського районного суду Києва, у якому сьогодні буде продовжений розгляд кримінальної справи проти лідера партії «Батьківщина», колишньої прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, збираються її прихильники.

На Хрещатику, біля Печерського суду, вздовж вулиці та біля найближчих станцій метро вже зібралося близько 2 тис. осіб. Це переважно молодь та люди похилого віку. Вони тримають у руках прапори партії «Батьківщина» та державні прапори. Крім того, серед демонстрантів є представники партії «Фронт Змін». Організацією акції керують народні депутати з фракції «БЮТ-Батьківщина».

Також біля Печерського суду проводять свою акцію противники Тимошенко. Їх налічується не більше 50 осіб. Вони не мають партійної символіки і лише тримають транспаранти з написами проти Тимошенко. Рух вулицею Хрещатик не перекрито, але з одного боку закрита одна смуга для проходу людей.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Верховна Рада України планує розглядати законопроект про пенсійну реформу.

Партія «Батьківщина» сьогодні розпочинає акцію протесту проти ухвалення пенсійної реформи. Акція розпочнеться біля Печерського суду, потім демонстранти підуть до парламенту під лозунгами: «Скажемо ні пенсійному геноциду!», «Ні репресіям!».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.