Тимошенко вважає дії міліції у суді безглуздою демонстрацією сили

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.07.2011 17:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14553

Сецпідрозділ “Грифон” атакував журналістів, щоб завадити Тимошенко і її захиснику дати коментар щодо судового засідання.

"Коли завершилося судове засідання, журналістів, які вели пряму трансляцію, які слідкували безпосередньо за судовим процесом, хотіли записати останнє повідомлення від захисника, від мене, в тому числі для прямої трансляції на 5 каналі і ТВі, міліція накинулася на журналістів. Тільки що завалили всі камери, топталися знову по журналістах, викидали їх силою з приміщення суду, не дали їм навіть забрати мікрофони і кабелі, просто знущатися над журналістами", - сказала Юлія Тимошенко після закінчення засідання, повідомляє її персональний сайт.

Лідер партії "Батьківщина" називає такі дії влади незаконними і абсурдними. "Я хочу просто зрозуміти, яка є необхідність не дати п’ять хвилин на зібрання свого обладнання журналістами і на те, щоб покинути залу. Чому треба штовхати, наносити певні ушкодження журналістам, ламати камери, ламати мікрофони, валити паркан на журналістів? Навіщо це міліції потрібно?, - сказала вона.

"Я думаю, що така бездумна демонстрація сили просто сьогодні є ознакою влади, яка хоче силою, через коліно, насиллям і несправедливістю ламати все суспільство", - сказала Юлія Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.