Міліція оголосила Ландика в розшук

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.07.2011 15:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14567

07. 07. 2011 року прокуратурою Луганської області порушено кримінальну справу стосовно депутата Луганської міської ради шостого скликання Ландіка Романа Володимировича за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Як повідомлялося раніше, 4 липня близько третьої години ночі у приміщенні ресторану «Баккара» у місті Луганську, грубо порушуючи громадський порядок Ландик Р.В. безпричинно заподіяв тілесні ушкодження громадянці К.

Кримінальну справу прийнято до провадження слідчим відділом Луганського міського управління УМВС України в Луганській області.

У зв’язку з відсутністю Ландіка Р.В. за місцем проживання його оголошено в розшук.

Вчора, відповідаючи на запитання журналістів під час прес-конфренції Президент України Віктор Янукович сказав: "Мені відомо, що відкрита карна справа, вона знаходиться на контролі Генпрокуратури. Я мав розмову з генпрокурором вчора вранці, і безумовно вона (справа) буде розслідувана так як належить - по закону".

За його словами, моральна сторона справи "не вписується ні в які рамки – депутата, чоловіка, людини". "Це, як кажуть шановні колеги з першого ряду, "Ганьба"! цьому мужику, який піднімає руку на жінку" - cказав Янукович.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.