Під час робочої відпустки Президент Янукович збере родину

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 12.07.2011 11:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14593

Президент Віктор Янукович відпочиває на державній дачі в Мухалатці разом із дружиною Людмилою.

Як пише газета "Сегодня", Людмила Янукович приїхала на відпочинок у Крим разом із чоловіком.

Як розповіли виданню співробітники резиденції, Віктор Янукович уже виходив у море на риболовлю на невеликий 20-метровій яхті. Повернувся з уловом - ловить на телескопічну вудочку зі спінінгом.

"Він взагалі багато приділяє часу своєму здоров’ю - у тому сенсі, що віддає перевагу активному відпочинку. Не так, як деякі наші ВІПи - заїдуть на дачу й відлежуються на тапчані", - сказав співрозмовник газети.

"А Віктор Федорович і встає рано, і запливи влаштовує, хоча вода комусь і здалася б холодною - 19-20 градусів, і тренажерку не пропускає - там і вправи робить, і бігову доріжку йому включають", - додало джерело.

Літня президентська резиденція (з чотирьох дач у Мухалатці Віктор Федорович віддає перевагу "шістці" - колишній резервній для секретарів ЦК КПРС) після реконструкції на початку 2000-х зараз являє собою комфортабельний комплекс: є тенісний корт, лазневий комплекс, критий басейн із підігрівом морської води, тренажерна зала й дитячий ігровий майданчик.

На час "президентського заїзду" на чергування напроти комплексу держдач у Мухалатці вже заступили катери морської охорони прикордонслужби України.

За інформацією "Сегодня", "робоча відпустка" Президента триватиме до кінця липня, а незабаром на дачі в Мухалатці (за 12 км від Сімеїзу) збереться вся родина президента. За онуками - дітьми Віктора й Олександра Януковичів - доглядає Людмила Янукович.

16 липня очікується "сімейна вечірка" з нагоди дня народження молодшого сина Президента - Віктора. Видання не виключає, що на цьому вечорі побуває співак Філліп Кіркоров, а можливо й співачка Ані Лорак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.