Суд зупинив ліквідацію україномовних шкіл у Донецькій області

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 14.07.2011 05:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14614

Донецький апеляційний адміністративний суд зупинив рішення Макіївської міськради про ліквідацію трьох україномовних шкіл.

13 липня Донецький апеляційний адміністративний суд відмінив постанову Центрально-міського районного суду м. Макіївки Донецької області від 2 червня 2011 року, якою було відмовлено у припиненні рішення Макіївської міськради від 25 березня 2011 року про ліквідацію трьох україномовних шкіл №№ 3, 27, 100.

Дане рішення Донецького апеляційного адмінсуду оскарженню не підлягає.

Як повідомила редакції видання “Остров” представник позивачів Марія Олейник, у даній справі відбулися три засідання адмінсуду. Проте, не дивлячись на те, що судді навіть подовжували термін розгляду справи лише для того, щоб почути представників Макіївської міської ради, ні на одне з трьох засідань макіївські чиновники не з’явилися, продемонструвавши неповагу до суду, до батьків і дітей ліквідованих шкіл і жителів цих селищ Макіївки.

Олейник також повідомила, що завтра, 14 липня, у Центрально-міському райсуді м. Макіївки продовжиться розгляд позову батьків учнів шкіл №№ 3, 27, 100 з вимогою відмінити рішення Макіївської міськради про ліквідацію шкіл.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.