У Василькові, після прийому у заступника губернатора по-звірячому побили пенсіонера

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.07.2011 15:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14621

Вчора у Василькові, прямо в приміщенні, де приймав громадян керівник апарату Київської облдержадміністрації Андрій Спаський, молодики по звірячому побили пенсіонера Володимира Шестакова.

Ми зустрілися з Шестаковим і він погодився розповісти, як все відбувалося.

За його словами, вчора губернатор столичної області мав здійснювати у Василькові прийом громадян. Коли перед місцевим будинком культури зібралися мешканці міста, несподівано там з'явилася група молодиків, які почали перешкоджати громадянам у здійснені їхнього законного права. За словами Шестакова, зазначені молодики нібито мають відношення до громадської організації "Патріоти України", яку контролює мер міста Сергій Іващенко.

"Я прийшов на прийом з земельного питання. Майже два роки тому мені виділили землю під забудову, але за командою Іващенка у рішенні міськради було зроблено "технічну помилку" і вийшло, що мені виділили два квадратних метри. Я виграв усі суди, але міська влада у особі мера ці рішення ігнорує"- розповідає Шестаков.

За його словами, Іващенко при Спаському сказав, що мовляв, зателефонуйте мені - і розберемося. На це Шестаков сказав, що у разі, якщо обладміністрація не відновить його законні права, то від буде звертатися до прокуратури і наполягати на порушенні кримінальної справи.

Тільки Шестаков вийшов із кабінета, на нього прямо на сходах напали молодики і почали бити так, що він втратив свідомість.

За словами Шестакова, міліція відстань у 300 метрів від райвідділу до БК їхала дуже довго і всі молодики встигли звідти зникнути.

Наразі пенсіонера госпіталізовано у міську лікарню, проте міліція чомусь абсолютно не постішає порушувати кримінальну справу. Втім, Шестаков не вірить, що злочинців притягнуть до відповідальності, бо у Василькові - це далеко не перший випадок. У невеличкому містечку імена злочинців знають всі, звичайно, окрім міліції, начальник якої у дружніх стосунках з мером Іващенком.

Тільки за останній місяць у Василькові було спалено дві автівки і вчинено погром у крамниці. За дивним збігом обставин пошкоджене майно належить опонентам Іващенка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.