Луганські журналісти голодували всю ніч навстоячки. До акції протесту приєдналася ще одна людина

Автор/джерело -  © Сxid.info



Дата публiкацiї - 20.11.2006 17:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1463

Три журналісти простояли всю ніч на центральній площі Сватово Луганської області біля багаття і продовжують голодувати.

Про це кореспондентові Сxid.info повідомив засновник незалежного видання «Сватовські відомості» Андрій Крюков. Близько опівночі до них під'їжджала машина швидкої допомоги, щоб перевірити стан здоров'я протестуючих.

«Сьогодні вранці до нашої групи підійшов міський голова Микола Шерстюк і поцікавився здоров'ям. Проте перенести час позачергової сесії міськради з 15.00 на уранішній час так і не погодився», - сказав А. Крюков.

За словами Андрія Крюкова, поблизу протестувальників, які розпочали голодування, знаходяться городяни, що підтримують їх.

Крім того, стало відомо, що сьогодні вранці підтримати акцію протесту проти підвищення тарифів ЖКГ і оголосити голодовку погодилася ще одна пенсіонерка, почесний житель Сватово Галина Плющ. Лікарі стверджують, що їй за станом здоров'я не можна не тільки виходити на вулицю, але і голодувати. Вона, у свою чергу, заявила, що голодуватиме удома.

Губернатор Луганщини Олександр Антіпов із голодувальниками так і не зустрівся.

Як раніше повідомляло Сxid.info, 19 листопада, в Сватово (Луганська область) почалося голодування журналістів, що протестують проти підвищення тарифів і якості роботи «Теплокомуненерго».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.