Міліція спростувала інформацію про вбивство брата глави Нацбанку

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 20.07.2011 20:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14677

Міліція не підтвердила інформацію про те, що в Донецьку вбито двоюрідного брата глави Нацбанку України Сергія Арбузова.

Про це заявив начальник Ворошиловського райвідділу Донецька Іван Ласкавий.

Раніше в українських ЗМІ пройшла інформація про те, що у вівторок в Донецьку ударом ножа було вбито брата глави Нацбанку.

"Ні, це не двоюрідний брат", - сказав Ласкавий на прохання журналістів підтвердити інформацію. На питання, чи перебував убитий в родинних зв'язках з Арбузовим, правоохоронець відповів: "Я вперше про це чую. До мене ніхто не звертався (з приводу родинних зв'язків). Загиблий не носить прізвище Арбузов".

"Це не є політичним вбивством. Це банальна життєва ситуація", - додав він.

За словами Ласкавого, вбивство сталося 18 липня. Ввечері цього дня в чергову частину Ворошиловського райвідділу надійшло повідомлення про те, що на проспекті Гринкевича "бігає невідомий в нетверезому стані з ножем". На місце виїхала "швидка" і представники правоохоронних органів. До прибуття на місце співробітникам міліції надійшла інформації про те, що є потерпілий.

Прибувши на місце події, міліціонери встановили, що в ЖЕКу №3 праворуч від входу на асфальтованій доріжці лежить труп чоловіка з пораненням в районі серця.

Встановлено, що виклик в міліцію надійшов від диспетчера ЖЕКу. Вона повідомила, що в ЖЕК зайшов п'яний чоловік з обрізком труби в руках, схопив її за волосся і погрожував вдарити. В цей час зайшов чоловік і вступився за неї. Зав'язалася бійка і потерпілий зміг забрати трубу в нападника. Вони вийшли на майданчик перед ЖЕКом. Там нападник дістав з барсетки ніж і вдарив чоловіка.

Завдавши удару, він втік на машині. Міліція незабаром затримала його вдома. Відносно затриманого порушена кримінальна справа за ст. 115 Кримінального Кодексу (умисне вбивство).

Загиблий жив у тому ж будинку, де знаходиться ЖЕК. Без батька лишилися двоє дітей віком 10 місяців і 6 років.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.