Росія видала Ландіка

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 20.07.2011 21:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14679

Суд прийняв рішення про екстрадицію в Україну колишнього депутата Луганскої міськради Романа Ландіка.

Відповідне рішення в среду прийняв Краснодарський суд, повідомляє "Сегодня" з посиланням на інформоване джерело в Міністерстві внутрішніх справ.

"Суд прийняв рішення видати Ландіка Україні. Хоча його адвокати намагалися оскаржити законність самого затримання депутата на території Росії", - наголошується в повідомленні.

"Крім цього, адвокати внесли клопотання про зміну запобіжного заходу Ландику. Але суд не врахував їхні аргументи, і поки Роман Ландик залишається під вартою", - уточнив співрозмовник.

Як відомо, 4 липня близько третьої години ночі в приміщенні ресторану "Баккара" в Луганську Ландік побив дівчину. Скандальне відео з камер спостережень потрапило в інтернет.

Роман Ландік є сином народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка. Останній пригрозив журналістам судовими позовами за те, що вони оприлюднили інформацію про інцидент.

7 липня щодо Ландіка було порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Пізніше Ландіка затримали під Краснодаром (Росія).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.