Проти Тимошенко готують криваву провокацію

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 21.07.2011 12:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14684

Учасник акції “Тимошенко до відповіді” просить своїх колег відмовитись від участі у цих заходах, ініційованих Партією регіонів.

Про це розповів хлопець, який представився як Павло Целовальник і додав, що є одним з учасників проекту Партії регіонів "Тимошенко до відповіді".

"В нашій групі було біля 30 людей, які координувались на пряму з офісу Партії регіонів на Липській", - сказав він.

"Учасники групи не обмежувались в фінансуванні, отримуючи 500-1000 гривень на день. Безпосереднім координатором групи від Партії регіонів був Дмитро Олегович Мирошниченко". До того ж, за його словами, робота групи координувалась також Андрієм Клюєвим.

Мирошниченко є керівником департаменту регіональної політики партії "ПОРА".

За словами Целовальника, кожен день група звітувала до офісу Партії регіонів, передаючи фотографії з акцій, фотографії графіки по місту на підтримку судді Родіона Кірєєва, який є головуючим на суді по "газовій справі" Тимошенко.

Він додав, що найближчими днями під судом планувалась провокація, в якій мали брати участь люди, яким попередньо було завдано тілесних ушкоджень для постановочної бійки з народними депутатами БЮТ.

"Мала бути бійка, до якої були б долучені депутати БЮТ, щоб в подальшому їх взагалі не пускали до зали суду", - сказав Целовальник.

Він також продемонстрував низку фотографій та примірники звітів, які подавались до штабу Партії регіонів.

За його словами, вже в п'ятницю під судом мали з'явитись люди з табличками, на яких намальовані депутати від БЮТ Власенко, Суслов, Турчинов, Бондаренко та інші з написами "Шестірки Юлії Тимошенко".

Одна з учасників групи мала бути переодягнена у Юлію Тимошенко.

За словами Целовальника, він звернувся до своїх друзів, які є помічниками депутата Юрія Гримчака з тим, щоб звернутися до преси та до своїх колишніх колег зі зверненням відмовитись від участі в акції "Тимошенко – до відповіді".

Целовальник додав, що він вирішив виступити з таким зверненням, через те, що планувалися бійки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.