Суд над Тимошенко продовжать завтра

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.07.2011 20:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14718

У судовому процесі з розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко оголошено перерву до 11:00 27 липня.

Головуючий у справі суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кірєєв, оголошуючи перерву, пояснив її необхідністю викликати свідків, які даватимуть свідчення у справі завтра.

Між тим, попри чинний КПК, суддя Кірєєв замість того, щоб надати підсуной можливість забезпечити собі кваліфікований захист, проігнорував заяви Тимошенко і розпочав заслуховувати свідків звинувачення.

Тимошенко заявляє, що свідки, викликані стороною державного обвинувачення, надають неправдиву інформацію щодо газових угод 2009 року.

"Я хочу зробити заяву, що ті люди, які приходять від НАК "Нафтогазу" давати зараз свідчення, підготовлені злочинним угрупованням "Росукренерго", яке зараз очолює пан Фірташ, який повністю започаткував корупцію у системі забезпечення країни газом, і людина, яка зараз давала свідчення, працює в цій системі і обслуговує сьогодні злочинців, які представляють "Росукренерго". Одним з керівників і, власне, засновників "Росукренерго" і міністр палива та енергетики пан Бойко, який є бізнес-партнером пана Фірташа, і саме вони разом з прокуратурою, яка повністю покриває сьогодні цю злочинну систему, в цьому суді влаштовують фарс", - сказала Тимошенко.

"Допит так званих свідків, які підготувала тіньова компанія "Росукренерго", вони зараз представляють НАК, але всі їх свідчення заготовлені корупційними структурами, які сьогодні працюють під дахом Януковича", - сказала Тимошенко сьогодні журналістам після завершення судового засідання.

"Це не покази, не свідки, це просто вистава, яка мусить закінчитися заздалегідь написаним вироком безпосередньо в кабінеті Президента Януковича", - додала екс-прем'єр.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.