Хтось примушує Родіона Кірєєва розглядати справу Юлії Тимошенко щодня

Автор/джерело -  © УНН



Дата публiкацiї - 31.07.2011 18:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14758

Хтось примушує головуючого суддю Печерського районного суду міста Києва Родіона Кірєєва розглядати “газову справ”у екс-прем’єра Юлії Тимошенко кожен день.

Про це у коментарі УНН сказав народний депутат України з фракції "БЮТ-"Батьківщина" Сергій Власенко.

"Він жене справу. Слухає її кожен день. Таке враження, що в нього немає інших справ. До речі, ми подали відповідні запити щодо того, скільки справ у провадженні судді Кірєєва, чому він кожен день з 9 години ранку до 8-9 години вечора (розглядає справу Тимошенко – Ред.)", - зазначив політик.

На запитання кореспондента УНН, з чим це пов’язано, Власенко відповів: "Його женуть. Він не самостійна людина. Я знаю абсолютно точно, що він інші справи відкладає, в нього ж є справи, які на нього розписані. Він їх відкладає, переносить на невизначений термін, на довгий термін, а цю справу слухає кожен день. Чому цій справі такі преференції, відповідь може бути логічна тільки одна – хтось його примушує це робити".

Як повідомлялося раніше, 29 липня, в Печерському суді столиці відбулося шістнадцяте судове засідання у "газовій" справі Тимошенко. Суд перейшов до допиту свідків у справі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.