В Єгипті зникла Марійка Бурмака

Автор/джерело -  © «Українська правда»



Дата публiкацiї - 22.11.2006 18:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1476

Відома українська співачка Марія Бурмака зникла в Єгипті, де вона перебувала на гастролях.

Як розповів "Українській правді" керівник прес-служби Бурмаки Володимир Горбань, співачка мала вилетіти з Кургади о 14 годині в середу, але так і не з’явилася на реєстрацію рейсу.

За словами Горбаня, Бурмака перебувала в Єгипті на запрошення хазяїна одного з готелів. У Шарм Аль Шейху у неї був один концерт і два в Кургаді, звідки вона мала повернутися до Києва.

"Зранку (у середу) за Марійкою приїхала машина. Вона сказала, що поїде погуляти, подивитися місцевість", - розповів Горбань.

На питання, з ким саме поїхала Бурмака, прес-секретар відповів, що це, можливо, був хазяїн готелю або якісь місцеві знайомі.

Після того, як співачка не прибула вчасно до аеропорту, її група та адміністратор Віталій Пастух намагалися вийти з нею на зв’язок, але безрезультатно, а потім відлетіли до Києва без Бурмаки.

Прес-секретар також повідомив, що друзі співачки звернулися до співробітників української міліції, але там їм відповіли, що можуть оголосити Бурмаку у розшук лише через 3 доби після її зникнення.

За словами Горбаня, до них звертався також міністр молоді та спорту Юрій Павленко і пропонував свою допомогу у розшуках.

Водночас він повідомив, що друзі співачки поки розшукують її "за своїми каналами".

"Поки чекаємо завтрашнього ранку і сподіваємось, що Марія вийде на зв’язок", - сказав Горбань.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.