Марія Бурмака вийшла на зв'язок

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 23.11.2006 10:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1477

Сталі відомі деякі подробиці перебування Марії Бурмаки в Єгипті.

У групи було заплановано три концерти. Один концерт в Каїрі 18.11.06 і два в Хургаді 19.11.06. Останній концерт закінчився 20.11.06 близько першої години ночі. На 13.20 був намічений виліт колективу до України, повідомляє офіційний сайт співачки.

Вранці Марійка Бурмака повідомила свого адміністратора про те, що за нею приїхали знайомі, з якими вона хотіла б прогулятися містом. Вона попросила забрати її речі з готелю і обіцяла бути в аеропорту на початоку реєстрації.

На реєстрацію Марія не з'явилася, адміністратор групи зателефонував до Києва продюсерові колективу Віталієві Пастуху і повідомив його про це. У 14.00 літак вилетів до Києва.

«Коли мені зателефонував наш адміністратор, я подумав, що це дурний жарт. Зустріч в аеропорту коштувала мені дуже дорого. З четверга на п'ятницю ми записали в студії нову пісню Марії. Це просто пісня-бомба, на яку планували знімати кліп. 22-25 ми повинні були монтувати в студії нову пісню. Але Марія не прилетіла. Телефон мовчав. Я не знав, що мені думати. По своїх каналах ми зайнялися її пошуком. Підключили всіх. Сьогодні вночі Марія зателефонувала. Чекаємо її повернення найближчого дня.

Велике спасибі всім тим, хто виявився небайдужим і пропонував свою допомогу в пошуку!», - розповів Віталій Пастух.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.