МВС Ізраїлю підтвердило громадянство Черновецького

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 3.08.2011 12:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14797

Джерело в Міністерстві внутрішніх справ Ізраїлю підтвердило, що Леонід Черновецький значиться в держреєстрі громадян Ізраїлю.

Про це пише газета "Комерсант-Україна" у статті "Леонід Черновецький викликає підозри".

Джерело видання у МВС Ізраїлю підтвердило, що в державному обліковому реєстрі справді значиться громадянин Черновецький Леонід Михайлович 1951 року народження, який репатріювався в Ізраїль у 1994 році, проживає в Тель-Авів-Яффо.

Раніше інформація про ізраїльське громадянство міського голови Києва Леоніда Черновецького була оприлюднена на російськомовному ізраїльському порталі IzRus.

Головний редактор сайту Михайло Фальков розповів, що інформацію про ізраїльське громадянство Черновецького його видання отримало з бази даних МВС Ізраїлю.

"Ми маємо у своєму розпорядженні роздруківку з бази даних МВС щодо пана Черновецького, але самі не стали виставляти її на сайт", - заявив він.

"Річ у тому, що до публікації матеріал був переданий на експертизу нашому юристу, і він пояснив, що можна оголошувати, а що ні. З цієї причини ми також не стали публікувати номери посвідчень особи Черновецького і його дружини, точну адресу прописки, дати останнього в'їзду в країну й інші дані", - пояснив Фальков.

Водночас у посольстві Ізраїлю в Україні не мають інформацію про те, що у Черновецького є паспорт цієї країни. Родичі ж столичного градоначальника називають дану інформацію маєчнею.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.