На Тимошенко “навісять” вбивства Гетьмана і Щербаня?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.08.2011 16:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14807

Сьогодні прес-служба партії “Батьківщина” виступила з заявою про плани Банкової щодо переслідування Юлії Тимошенко.

Ми подаємо текст заяви без змін та коментарів:

Адміністрація президента готує нові провокації проти Юлії Тимошенко

Ані заборона прямої телевізійної трансляції, ані видалення із зали засідань журналістів та народних депутатів із застосуванням насильства, ані загальний контроль влади над ЗМІ не дозволили режиму Януковича приховати повного провалу судилища над Юлією Тимошенко.

Перетворення судового фарсу на відверте катування, позбавлення Юлії Тимошенко права на захист, відмова практично у всіх поданих нею клопотаннях, посилена бригада прокурорів не дали змоги режиму приховати повну відсутність доказів в цій фальшивій справі та зламати лідера опозиції.

Навіть ті свідки, яких ретельно відбирали в адміністрації президента, ГПУ та СБУ насправді дають покази проти обвинувачення. Всупереч планам та очікуванням політичних замовників, невинуватість Юлії Тимошенко та абсолютна безпідставність порушеної проти неї кримінальної справи стали очевидними як в Україні, так і за її межами. Так звана газова справа руйнується так само швидко як і попередні - по виплаті пенсій та по закупівлі машин для сільської медицини тощо.

Всі спроби адміністрації Януковича відшукати ознаки будь-яких порушень у діяльності Юлії Тимошенко на посаді глави Уряду зазнали повного фіаско. Саме тому із покритих шаром пилу архівів минулого сторіччя витягуються справи по ЄЕСУ, які розвалилися ще за часів Кучми, і крапка в яких давно поставлена судами.

Не досягнувши дискредитації свого головного опонента завдяки старому бруду, замовник розправ над Тимошенко вимагає від підпорядкованих йому силових структур «нових» і «шокуючих» звинувачень проти лідера опозиції. Так, за інформацією, яка надійшла від чесних працівників СБУ та ГПУ, яким набридло обслуговувати незаконні політичні замовлення влади, перед першим заступником Генпрокурора Кузьміним з посиланням на главу держави поставлено вражаюче цинізмом завдання звинуватити Юлію Тимошенко нібито у причетності до замовних вбивств та терористичної діяльності, зокрема до вбивства Вадима Гетьмана та Євгена Щербаня.

Все це було би смішно, якби не виглядало так сумно, і ми не мали справу з кланом, який не гребував для завойовування влади і не гребує для її утримання нічим, в тому числі і людським життям. Жадоба збагачення та страх перед відповідальністю за свої злочини позбавляє замовників розправи над Тимошенко адекватності та здорового глузду. Сьогодні кримінальному кланові, що перебуває при владі в нашій країні, вже не потрібні «калаші» та бейсбольні бити. Тепер йому служать всі так звані правоохоронні органи. І вони не зупиняються ні перед чим, щоб придушити своїх політичних опонентів.

Але в «Батьківщині» переконані, що будь-які брудні провокації проти Юлії Тимошенко розваляться, тому що на її боці правда, тому що їй вірять і підтримують мільйони українців, тому що вона віддано та чесно служила та продовжує служити Україні.

Прес-служба «БЮТ-Батьківщини»


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.