У Печерському суді та навколо нього сутичка міліції з прихильниками Тимошенко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.08.2011 16:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14835

Після того, як Юлію Тимошенко вивели з зали суду, працівники спецпідрозділу “Грифон” створили живу огорожу між присутніми в залі та екс-прем’єром, захисником, представниками прокуратури та суддею. Деякий час нікого не випускали з зали суду.

Трохи згодом, після того, як людей почали випускати, в коридорі суду сталася сутичка між народними депутатами України та бійцями "Беркуту".

Народні депутати блокують виїзд з двору Печерського районного суду міста Києва своїми тілами, щоб не дозволити міліції вивезти Тимошенко. На підході до двору суду "Беркут" витісняє парламентаріїв та прихильників Тимошенко. Відбувається сутичка, є постраждалі, зокрема поранено одного з представників ЗМІ – оператора.

Один з бійців "Беркуту" вдарив у обличчя народного депутата генерала СБУ Андрія Кожем'якіна.

Міліція почала відступати під натиском людей, їй на допомогу прийшов загін "Беркуту". У дворі Печерського суду стоїть автомобіль для перевезення заарештованих.

Мітнгувальників від будівлі Печерського суду "беркутівці" відтіснили на проїжджу частину вулиці Хрещатик.

Як відомо, сьогодні головуючий у судовому процесі з розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кірєєв задовольнив клопотання про зміну для екс-прем'єра міри запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття під варту. "Через системні порушення, перешкоди у встановленні істини, порушення порядку у розгляду справи суд постановив змінити міру запобіжного заходу на взяття під варту", - зачитав Родіон Кірєєв рішення суду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.