Кличко припинив тренування: в Україні бій за демократію

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.08.2011 14:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14849

Арешт екс-прем’єра Юлії Тимошенко звертає Україну на шлях диктатури й тотальної корупції та ставить під загрозу усі демократичні здобутки за 20 років незалежності.

Таку думку висловив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, повідомляє прес-служба партії.

«Дізнавшись про те, що відбувається в Україні, я призупинив підготовку до бою та повернувся до Києва, оскільки розумію, що справжній бій за демократичні цінності розгорнеться саме тут – в Україні - і я не можу бути стороннім спостерігачем в такій ситуації», - зазначив Віталій Кличко.

«Тимошенко опинилася за гратами напередодні річниці незалежності України. Це свідчить про те, що демократія в нашій країні не протрималася й двадцяти років, а її вже знищують. Якщо так буде й надалі – ми вічно житимемо в умовах диктатури і тотальної корупції, а про розвиток громадянського суспільства доведеться забути», – заявив лідер «УДАРу».

«Справи опозиціонерів від самого початку є політично заангажованими. Отже, якщо правосуддя у нас вибіркове, виникає питання – хто наступний опиниться за гратами? Невже влада збирається воювати з власним народом та пересаджати всіх тих, хто виступає проти її методів керування країною?», – запитує політик.

«Наслідком цих подій може стати міжнародна ізоляція України, що остаточно поставить хрест на прагненні українців жити у вільній демократичній державі, де сповідують європейські цінності», – застерігає лідер партії «УДАР».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.