Завтра під Печерським судом об’єднаються опозиційні партії

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.08.2011 23:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14870

Опозиційні партії заявляють, що завтра о 9.00 розпочнуть спільну акцію протесту.

Про це повідомили прес-служби «Батьківщини», НРУ, «Реформи і порядок», «За Україну!», «Громадянська позиція», «Народна Самооборона».

У НРУ наголошують, що вимагати звільнення Юлії Тимошенко потрібно від президента Віктора Януковича, в чиїх руках знаходиться фактичний контроль над судовою гілкою влади і прокуратурою.

«Арешт Юлії Тимошенко є наругою над декларованою демократією і європейським вибором України», - йдеться у повідомленні.

Лідер партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко вважає, що арешт лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко - це новий виток політичних репресій.

«На жаль, сьогодні влада замість реформ продовжує зводити рахунки із політичними опонентами, а замість боротьби із корупцією - розігрувати вистави у Печерському суді на судових процесах проти Тимошенко й Луценка», - підкреслив політик.

У партії «Реформи і порядок» закликають всіх небайдужих долучитися до акції і висловити свій протест проти політичних переслідувань в країні, зокрема, арешту Юлії Тимошенко.

Між тим, на рішення Апеляціяного суду щодо заборони масових акцій на Хрещатику иа біля Лук'янівського СІЗО подано апеляцію, повідомив Олександр Турчинов.

«По-перше, ми подали апеляцію, а по-друге, вже десятки партій і організацій, які нас підтримують, подали нові заявки. Завтра на Хрещатику ми всіх вас чекаємо. Разом ми переможемо! Я вірю, що завтра ми побачимо достатньо велику кількість людей», - переконаний перший заступник голови партії «Батьківщина».



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.