Чоловік Тимошенко сподівається, що суд змінить запобіжний захід

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 8.08.2011 09:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14873

Чоловік екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Олександр сподівається, що суд змінить міру запобіжного заходу його дружині і звільнить її з-під варти.

Про це він сказав сьогодні в журналістам біля Печерського райсуду Києва, який сьогодні продовжить розгляд справи Тимошенко.

«Звичайно, хотілося б сподіватися, що у влади вистачить розуму, щоб змінити міру запобіжного заходу, і щоб вона (Тимошенко – УНІАН) вийшла на волю. Не знаємо, як поведе себе влада і Адміністрація Президента», - сказав О.Тимошенко.

Він також висловив сподівання, що йому сьогодні вдасться пройти до приміщення суду і побачити свою дружину.

«Я сподіваюся пройти у приміщення, щоб якось побачитися, оскільки зранку із п’ятниці я Юлю не бачив. Як ми проведи її на суд, в той день, коли її заарештували, більше я її не бачив, і нас – ні родичів, ні адвокатів - практично не пускали (до неї)», - сказав О.Тимошенко.

Відповідаючи на запитання, чи є у нього інформація про стан здоров’я дружини, О.Тимошенко зазначив: «Приблизно є - почувається бадьоро, впевнено. Ну, як завжди».

Як повідомлялося раніше, 5 серпня головуючий у судовому процесі з розгляду кримінальної справи Ю.Тимошенко суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кіреєв задовольнив клопотання прокуратури про зміну для екс-прем`єра міри запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Своє рішення суддя аргументував «системними порушеннями, перешкоджанням у встановленні істини, порушенням порядку під час розгляду справи з боку Ю.Тимошенко».

Ю.Тимошенко перебує у Лук’янівському СІЗО.

Сьогодні суд продовжить розгляд «газової» справи екс-прем’єра.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.