Служба безпеки “Динамо”: З побитим уболівальниками чоловіком усе гаразд

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 9.08.2011 11:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14890

На 65-й хвилині матчу прем’єр-ліги чемпіонату України між “Динамо” і “Карпатами” на бігових доріжках столичного стадіону почалася бійка через те, що один з уболівальників вирішив зірвати з гостьового сектора прапори ультрас львівської команди.

Чоловік постраждав через власну дурість та через свої радикальні політичні погляди

Невідомий чоловік підбіг до гостьового сектору, схопив прапор і намагався його порвати.

З львівського сектора, а потім і з динамівського, вибігло кілька десятків чоловік і побили провокатора. Допомогу чоловіку надали лікарі швидкої, що чергували на динамівському стадіоні.

"Постраждав не охоронець стадіону, як багато хто стверджує, а колишній водій, йому близько 45 років, але його прізвище називати не буду, - розповів офіцер служби безпеки стадіону “Динамо” Анатолій Беньковский. - У свій вільний час людина прийшла на стадіон і зробила цей вчинок, спровокувавши на себе агресію вболівальників у фан-секторах.

Побитий фанами чоловік не отримав серйозних пошкоджень

Як підсумок - сам постраждав через власну дурість та через свої радикальні політичні погляди. На щастя, серйозних травм у нього не виявили, чоловік відбувся кількома синцями. Після обстеження у швидкій його відпустили додому. З ним усе гаразд".

Нагадаємо, що під час матчу п'ятого туру Прем'єр-ліги Динамо - Карпати фанати обох команд до втрати свідомості побили чоловіка, який вирішив самовільно зірвати прапори із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича в секторі Карпат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.