Люди у наметах на Хрещатику не чинитимуть опору у разі силової акції

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 9.08.2011 14:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14899

Прихильники Юлії Тимошенко, що знаходяться в наметовому містечку на Хрещатику, не мають наміру чинити опір міліції у разі демонтажу містечка.

Про це розповів БЮТівець Андрій Павловський.

"Ми не будемо чинити опір, щоб потім наших людей кинули за грати за перешкоджання діяльності міліції. Ми бити міліціонерів не будемо, бити будуть вони нас", - сказав Павловський.

Відповідаючи на питання про те, чи має намір "Батьківщина" мобілізувати людей з регіонів на протести на підтримку Тимошенко у середу на час засідання Печерського райсуду щодо "газової справи", він сказав:

"Ми не ставили завдання парторганізаціям робити мобілізацію, звозити з регіонів завтра людей. Прихильники Тимошенко, які захочуть, приїдуть за власні кошти за бажанням".

Павловський спрогнозував, що в середу біля будівлі суду збереться стільки ж людей, як у понеділок, тобто кілька тисяч.

У той же час під Лук'янівським СІЗО "Батьківщина молода" ініціювала проведення флеш-мобу "Квіти для Юлі".

Як повідомив депутат, голова організації Євген Суслов, під СІЗО щоденно приходять охочі висловити свою підтримку Юлії Тимошенко.

"Хтось підписує звернення на її підтримку, хтось хоче передати їй листа, а дехто приносить квіти і просить передати їй. Тому ми вирішили розпочати акцію "Квіти для Юлі", і кожен охочий тепер може принести квітку для лідера української опозиції, а ми щовечора будемо намагатися передати зібрані букети в СІЗО", - зазначив він.

Крім того, у прес-службі організації повідомили, що у вівторок об 11:00 до СІЗО прибув чоловік Юлії Тимошенко Олександр і в порядку живої черги потрапив до приміщення слідчого ізолятора.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.