Віталій Кличко вимагає від гаранта припинити бої без правил

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.08.2011 15:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14901

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко звернувся до Президента України Віктора Януковича із закликом припинити бої без правил в українській політиці.

Про це політик заявив у вівторок, 9 серпня, під час брифінгу у Києві, повідомила прес-служба партії.

За словами Віталія Кличка, арешт та утримання під вартою представників опозиції загострили небезпечне протистояння у суспільстві.

«Ми бачимо, як розгортається серйозний внутрішній конфлікт в країні. Сьогодні під загрозою подальша європейська інтеграція України, – наголошує Віталій Кличко у своєму зверненні до Президента України. – Ми стоїмо на порозі міжнародної ізоляції. Під загрозою зриву може опинитися не тільки Угода про асоціацію між Україною та ЄС, а й проведення міжнародного проекту Євро-2012. Політична та соціальна дестабілізація зруйнують останні надії на реалізацію необхідних економічних і політичних перетворень в Україні».

«Український народ та увесь світ вважає, що країна заходить у глухий кут, вийти з якого допоможе особисте втручання Президента України та прийняття ним відповідального рішення. Вважаю, що першим кроком до відновлення стабільності усередині країни та довіри світової спільноти має стати звільнення екс-прем’єра з-під варти. Я готовий взяти цю тендітну жінку на поруки, – сказав лідер партії «УДАР» та підписав відповідну заяву у присутності представників ЗМІ. – Якщо суд відмовить мені, як відмовив уже багатьом відомим і шанованим людям, то зробити це зможете тільки ви, пане Президент!»

Політик також додав, що задля налагодження діалогу між владою та опозицією необхідно використовувати усі можливі механізми. «Від проведення загальнонаціонального круглого столу до міжнародного посередництва – варто спробувати усе, аби повернути країну на європейський шлях розвитку. Пане Президенте, зробити це треба сьогодні, бо завтра буде вже пізно», – закликав Кличко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.