Комітет опору диктатурі вже має план

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.08.2011 20:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14902

Сьогодні відбулося друге засідання Комітету опору диктатурі, де були визначені ключові напрямки роботи на найближчий час і на перспективу.

Про це повідомив народний депутат Сергій Соболєв.

«Дуже приємно, що були присутні практично всі перші особи в повному складі», - зазначив він, додавши, що на сьогоднішній день ще дві партії долучилися до Комітету опору – Українська соціал-демократична партія і партія «Свобода».

«Ми склали план дій, який має чотири складові. Перш за все – це безпосередньо все, що стосується акцій навколо Печерського суду, підтримки Юлії Тимошенко і все, що стосується нашої стратегії поведінки навколо цього суду», - сказав Соболєв.

«Окремо ми розглянули підготовку до 24 серпня як спільної акції всіх опозиційних сил. Ми виробили конкретний план, створили оргкомітет з підготовки до відзначення двадцятої річниці незалежності України і фактично розпочали цю роботу», - повідомив він.

Сергій Соболєв також повідомив, що розглядалися питання, які стосуються відкриття першої сесії парламенту, і «створена робоча група, яка вже почала опрацьовувати ключові моменти, які стосуються роботи на сесії».

«Ми також безпосередньо проговорили питання нашої координації зусиль з виборчого законодавства», - додав він.

«Все це говорить про те, що Комітет опору диктатурі почав активно діяти. Питання є дуже і дуже необхідними, життєвими. Я переконаний, що Комітет зможе реалізувати поставлені завдання опору диктатурі, повернення України в демократичне русло розвитку», - резюмував Сергій Соболєв.

Як відомо, до Комітету опору диктатурі увійшли партія «Батьківщина», «Наша Україна», «Європейська партія», «Партія захисників вітчизни», «Фронт змін», «Реформи і порядок», «Громадянська позиція», «Народний Рух України», «Народна самооборона», Українська соціал-демократична партія, партія «Свобода».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.