Розпочалося чергове засідання суду над Тимошенко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.08.2011 11:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14906

У Печерському районному суді міста Києва почалося судове засідання з розгляду кримінальної справи, порушеної стосовно лідера партії “Батьківщина”, екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Екс-прем'єр перед початком засідання традиційно привітала присутніх словами "Слава Україні!".

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр приїхав до Печерського суду з букетом білих троянд. "Ці квіти для моєї дружини передали її прихильники", - сказав він. За словами Олександра Тимошенка, цей букет стоятиме біля Юлії Тимошенко у залі судових засідань.

У залі судових засідань присутні представники посольств США, Іспанії, Литви, Великої Британії та інших країн.

Автозак доставив Юлію Тимошенко до будівлі суду о 07:45. Лідера партії "Батьківщина" скандуванням "Юля! Юля!" зустрічали трохи більше сотні прихильників, які вимагають її звільнення з-під варти.

Автобуси з спецпідрозділом МВС "Беркут" та військовослужбовцями полку міліції стоять по обидва боки вздовж вулиць Богдана Хмельницького та Хрещатик. Їх,на початок засідання, було 34, що значно більше, ніж у понеділок, коли відбувалося минуле засідання суду. Тобто, на одного громадянина, що знаходиться біля наметів, припадає більше десятка мілціонерів.

Сьогодні вранці було значно ускладнено допуск журналістів до суду. Представники судової міліції не пропускали представників ЗМІ до зали, не пояснюючи причин такої поведінки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.