“Укртелеком” хоче підвищити тарифи на телефонні розмови

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 10.08.2011 15:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14915

У 2012 році можливе незначне підвищення тарифів на фіксований зв’язок, повідомив глава правління “Укртелекому” Георгій Дзекон.

Глава правління додав, що що зараз це питання розглядається спільно з Нацкомісією з питань регулювання зв'язку (НКРС), пише ЛІГАБізнесІнформ.

В той же час, Дзекон підкреслив, що "Укртелеком" не збирається відмовлятися від дротяного радіо ("брехунця").

"Припускаємо зробити на нульовому рівні рентабельності - за рахунок різних механізмів, у тому числі підвищення тарифів, передачі на аутсорсінг певних компаній, які працюють на цьому ринку", - відмітив він.

Як повідомлялось, попереднє підвищення тарифів на фіксований телефонний зв'язок відбулося 1 травня поточного року. Тоді абонплата зросла на 10% для телефонів без погодинної оплати і на 25% - для телефонів з погодинною оплатою.

Як повідомлялося раніше, 12 травня Фонд державного майна (ФДМУ) України підписав акт прийому-передачі 92,79% акцій "Укртелекому", найбільшого в країні оператора фіксованого зв'язку, новому власникові. Таким чином, приватизація "Укртелекому" завершилася.

Новим власником "Укртелекому" стала фірма "ЕСУ" (ESU), "дочка" австрійської компанії EPIC. 10 травня "ЭСУ" повністю розрахувалася за держпакет акцій "Укртелекому", перерахувавши до бюджету України 10,575 мільярда гривень (1,34 мільярда доларів).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.