Гриценко здогадується, хто купив “квитки на “Титанік”

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.08.2011 17:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14974

Об’єднання партії «Сильна Україна» з Партією регіонів не підвищить рейтинг останньої.

Таку думку висловив голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко у коментарі.

«Якщо в когось раніше і були ілюзії про те, що Тігіпко (лідер «Сильної України», віце-прем’єр-міністр – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко - УНІАН) – це сучасний політик з європейським обличчям і вдалий реформатор, сьогодні вони розвіялися остаточно», - зауважив Гиценко.

За його словами, злиття політичної сили Тігіпка з партією влади означає дві речі: «по-перше, ще один мільярдер вступив до партії мільярдерів, якою є Партія регіонів, а по-друге, Тігіпко «злив» свою партію і себе як політика».

Гриценко переконаний, об’єднання «Сильної України» з Партією регіонів не підвищить рейтинг останньої.

«Бо на президентських виборах Тігіпка підтримували у південних і східних регіонах країни, вбачаючи в ньому альтернативу Януковичу. Коли ж він пішов працювати в уряд і став підлеглим Президента, він тим самим втратив будь-які шанси на самостійний політичний проект. Хто ж голосує за підлеглих?», - сказав голова «Громадянської позиції».

На його думку, претензії Тігіпка на європейськість зникли остаточно, коли він боязливо промовчав і не висловив свою чітку позицію щодо незаконних арештів лідерів опозиції.

Також голова «Громадянської позиції» прогнозує, що наступними квитки на «Титанік» придбають Володимир Литвин зі своєю «Народною партією», а за ним – Віктор Балога з партією «Єдиний центр».

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 16 серпня, лідер Партії регіонів, прем’єр-міністр України Микола Азаров заявив, що «Сильна Україна» об’єднується із Партією регіонів.

Він зазначив, що партії об’єднуються з метою консолідації зусиль при проведенні в Україні реформ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.