Тігіпко попередив про нові експерименти над народом

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 16.08.2011 20:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14976

Сергій Тігіпко, віце-прем’єр-міністр, міністр соціальної політики, голова партії Сильна України, обіцяє проведення чергового блоку реформ в Україні вже з вересня цього року. Про це він заявив у вівторок під час спільного брифінгу із прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.

За його словами, потрібно збільшити конкуренцію і додати приватної ініціативи, особливо від стратегічних інвесторів. "А з іншого боку, ми повинні зробити чітке, прозоре і, якщо хочете, часом жорстке державне регулювання", - додав він.

"Я буду працювати. Готовий з вересня давати нові ініціативи. Я ще не був у відпустці, от зараз, може, на тиждень піду. Ми вже підготували черговий блок реформ, які потрібні країні. І надалі, я вам гарантую, на це ми звертатимемо увагу. Зараз нам потрібно насамперед думати, яким чином об'єднатися і боротися з корупцією, яка, на жаль, нівелює ті реформи і зміни, які ми вже провели", - зазначив Сергій Тігіпко.

Він підкреслив, що ініціюючи об'єднання Партії регіонів із Сильною Україною, виходив з інтересів модернізації країни. "Я вважаю, якщо відкинути особисті амбіції, то входячи практично в партію влади, зсередини продукувати, виробляти і запроваджувати ці рішення буде набагато легше. Країні сьогодні потрібні реформи, потрібна модернізація. Крапка", - підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Тігіпко також підкреслив, що реформи в Україні повинні проводитися комплексно. "Для мене зараз є дві ключові позиції. По-перше, комплексність. Нам потрібен цілий ряд змін, якщо ми хочемо отримати відповідний результат. І, безумовно, у цей комплекс входить сфера енергетики, а також ключова реформа в секторі сільського господарства", - вважає політик.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.