Лазаренко заявляє, що ГПУ вішає народу локшину

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.08.2011 11:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14981

Сьогодні адвокат екс-прем’єра і лідера партії “Громада” Павлв Лазаренка Марина Довгопола розповсюдила його заяву щодо звинувачень у організації вбивств, які нещодавно пролунали від очільників ГПУ.

Ми надаємо її текст без змін та коментарів:

Уповноважена від імені екс-Прем’єр-міністра України Лазаренка П.І., як його захисник у кримінальній справі, порушеній проти нього Генеральною прокуратурою України, надати до ЗМІ заяву Лазаренка П.І.:

«Я, Лазаренко Павло Іванович, вкотре змушений заявити про те, що я не мав і не маю жодного відношення до замовних вбивств Є. Щербаня та В.Гетьмана.

Робити таку заяву мене змушують події останніх днів в Україні і чергові спроби керівництва Генпрокуратури із своїх політичних міркувань пов’язувати моє ім’я із вищезазначеними вбивствами відомих осіб.

Мені цілком незрозуміло і невідомо про які нові докази у американській справі стосовно зазначених злочинів розповідає в Україні пан Р. Кузьмін.

Категорично заперечую проти того, щоб посадові особи Генеральної прокуратури України, користуючись моєю вимушеною відсутністю в Україні, у такий незаконний спосіб використовували мене і моє ім’я.

Павло Лазаренко
15.08.2011»

Марина Долгопола, адвокат
17 серпня 2011 р.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.