Жиріновський розповів про мрії Кремля

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 17.08.2011 13:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14984

Україна і Молдова неминуче увійдуть до складу Союзної держави Росії і Білорусі.

Про це віце-спікер Держдуми Володимир Жириновський заявив в інтерв'ю "Новому Регіону".

"Україна з Молдовою увійдуть не тільки в спільний митний простір, але навіть в союзну державу Росія-Білорусь. У перспективі створення нової союзної держави з тих же п'ятнадцяти республік", - заявив Жириновський.

За його словами, наразі для цього можна запропонувати систему федеральних округів.

"Ось вісім є, дев'ятий - столичний буде цього року. Десятий - білоруський, мінський. У перспективі туди увійде Прибалтика. Одинадцятий - Київський, дванадцятий - Одеський разом з Молдовою, тринадцятий - Южносибирський, північний Казахстан, чотирнадцятий - Ташкентський, середньоазіатський і п'ятнадцятий - прикаспійський, Азербайджан. Все! Всі повернулися назад, в сім'ю народів Російської імперії та Радянського Союзу", - наголосив лідер ЛДПР.

На думку російського політика, Євросоюз зараз втрачає свою привабливість.

"Сьогодні Східна Європа з задоволенням би повернулася назад. Ніхто з них не виграв, вступивши до Євросоюзу, до НАТО, в Шенгенську зону, СОТ. Ніхто не виграв, всі програли. Нормально себе почувають тільки три країни: Німеччина, Франція і Великобританія. Всі інші програли, і Євросоюз звалиться", - заявив Жириновський.

Він підкреслив, що Німеччина перша вийде з ЄС, з НАТО з Шенгену і зони євро. "Тому майбутнє у Євросоюзу туманне і всі, хто в нього прагнуть, вже запізнилися", - наголосив політик.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.