П’яний місцевий князьок від ПР кулаками показав жінці хто є хто в державі

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 19.08.2011 13:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15007

Болградський міський голова Сергій Корольов (Партія регіонів) напав і побив директора дитячого садка №5 Лідію Ховавчук.

За словами свідків, п’яний мер "прийшов висувати якісь претензії". Спочатку мер не скупився на погрози, а потім розпустив руки і побив жінку

Педагог поки мовчить про причини конфлікту. Однак, за чутками, на місце Лідії Ховавчук претендує депутат міськради Лідія Кілафли, вихователь дитячого садка №5 і приятелька Корольова.

Крім того, директор дитячого саду неодноразово піднімала "незручне" для мера питання про безвідповідальність постачальників, які систематично поставляють дитсадку хліб із заниженим вагою.

Порушення договору постачальниками було зафіксовано в декількох актах. Корольов є власником місцевого хлібозаводу.

Вчинок мера викликав обурення батьків і дітей. Батьки мають намір звернутися до Президента Віктора Януковича з проханням захистити дитячий сад від "самодурства чергового мажора та п´яниці, що ганьбить Партію регіонів".

Мер Болграда отримав скандальну славу серед городян одразу після приходу до влади. Багато хто вважає його самозванцем.

5 листопада 2010 виборча комісія Болграда прийняла протокол про перемогу на виборах Володимира Качанова.

Розрив між ним і Корольовим був у 30 голосів. Президент Янукович двічі привітав Качанова з перемогою і законним обранням, але Сергій Корольов став мером шляхом махінацій.

"Він ходив містом і всім розповідав, що ніхто у нього перемогу не забере, оскільки він вклав у неї більш ніж 420 тисяч доларів - отримавши підтримку від землячки, що тимчасово працює прес-секретарем в одного із заступників в адміністрації Президента", - стверджував Качанов.

Відзначимо, працівники Болградської міліції під тиском районного керівництва не змогли провести експертизу мера Болграда Корольова на предмет вживання спиртного.

Наразі мешканці Болграда збирають підписи до президента України з вимогою захистити городян від сваволі Корольова.

Від “Аратти”: очевидно, рукоприкладство у регіоналів - це нормально. І приклади цього бачила вся країна, коли надепи-регіонали "розбиралися" з колегами від опозиції.

Якщо парламентарі дозволяють собі абсолютно безкарно, перед телекамерами, влаштовувати побоїща, то чим від них гірший місцевий князьок Корольов?

А щодо "чесних виборів" - то взагалі, місцеві вибори наочно продемонстрували розуміння честі членами Партії регіонів, і тут взагалі коментарі не потрібні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.