Парламент визнав Голодомор геноцидом

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 28.11.2006 17:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1501

Верховна Рада України визнала Голодомор геноцидом українського народу.

За це проголосували 233 народних депутати.

Відтепер публічне заперечення Голодомору 1932–1933 років в Україні визнається наругою над пам’яттю мільйонів жертв Голодомору, приниженням гідності Українського народу і є протиправним.

Палкими прихильниками справи Леніна-Сталіна із знищення власного народу залишилися комуністи, які не дали на підтримку цього законопроекту жодного голосу.

Із комуністами виявила солідарність класовоблизька фракція партії “Регіонів” яка так само не підтримала законопроект, за виключенням двох депутатів Чорновола й Герман-Стеців.

На думку комуністів та регіоналів фізичне знищення комуністичною владою мільйонів співвітчизників, серед яких є родичі нинішніх нардепів є трагедією, але аж ніяк не геноцидом.

Дискусія у парламенті показала, що нащадки й правонаступники більшовичків совісті не ймуть й роду свого не шанують. Мабуть ленінізм із кримінальним ухилом перетворює людину або на інкубаторське створіння, або ж на дарвінівську мавпу. Вибачте, на пролетаря. В нього, як відомо, нічого не має: ні роду, ні племені, ні Батьківщини, ні оселі... Одні рабські кайдани.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.