ГПУ переконалася, що тіла Гонгадзе у Словаччині немає

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 28.11.2006 18:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1504

Генеральна прокуратура України отримала інформацію з Національного бюро Інтерполу Словаччини, яка свідчить, що знайдене на території цієї країни тіло не може бути тілом зниклого журналіста Георгія Гонгадзе.

Як зазначили у прес-службі, до Генеральної прокуратури України надійшла офіційна інформація з м. Братислави від Національного бюро Інтерполу, яка засвідчує, що прикмети знайденого на території Словаччини у 2001 році тіла не відповідають прикметам загиблого журналіста Георгія Гонгадзе.

Нагадуємо, сьогодні Генпрокурор України Олександр Медведько повідомив, що Генпрокуратура звернулася з офіційним запитом до прокуратури Словаччини про надання інформації щодо тіла, яке було знайдене в квітні 2001 року на території Словаччини й могло бути тілом Гонгадзе.

Від “Аратти”: ми вчергове вражені “пінкертонами” із ГПУ. Судіть самі: йде закритий судовий процес, на якому розглядається справа по вбивству журналіста Гонгадзе. Є на ньому обвинуваченні, яким висунуто офіційне обвинувачення у скоєнні злочину, яке вони під час слідства підтвердили. Проте, як виявилося, те, що таращанське тіло належить Георгію має сумнів не тільки його мати, але й ГПУ! Мабуть не все ладно у позиціях державного обвинувачення, якщо відпрацьовуються “аварійні варіанти”. Не вже знов на лаві пізсудних чергові “вередюки”?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.