Міліція порушила кримінальну справу за проведення мирної акції у День Незалежності

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.08.2011 14:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15044

Заступника голови Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Руслана Андрійка та активіста організації Едуарда Ігольнікова викликають на допити у кримінальній справі щодо акції до Дня Незалежності у Києві.

Едуарда Ігольнікова викликають на допит 26 серпня на 17-00 у Слідче управління ГУ МВС України в місті Києві (вул. Володимирська, 15) до старшого слідчого Трохименка "для допиту як свідка по кримінальній справі №20-3986". Руслана Андрійка викликають на допит 27 серпня на 11-00, повідомляє прес-служба партії.

"Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вважає виклик наших активістів на допити політичним тиском і намаганням відволікти людей від організаційної роботи.

24 серпня влада показала, що вона не збирається виконувати навіть рішення суду, яке сама ж і замовила. День Незалежності влада перетворила на день спецпідрозділів міліції, котрі охоче застосовували сльозогінний газ та гумові кийки проти людей, що вийшли святкувати 20-річчя відновлення української державності. Режим Януковича навіть у цей день продемонстрував свою окупаційну сутність. Тож зараз влада силкується відігратися на патріотах, намагаючись залякати активних, організованих українців", - зазначив голова Київської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Іллєнко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.