Студентів закликають розпочати навчальний рік стоячи

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.08.2011 12:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15061

Народний депутат України, лідер Всеукраїнської громадської молодіжної організації «Батьківщина молода» Євген Суслов звернувся до українських студентів із закликом провести першого вересня всеукраїнський флеш-моб «Всіх не посадиш!».

Про це повідомила прес-служба «Батьківщини».

«1 вересня всі ми – українська молодь – маємо передати «привіт» владі, висловивши таким чином своє ставлення до політики ідіотизму, яку проводить влада Януковича-Табачника. Прошу всіх студентів протягом перших десяти хвилин першої пари нового навчального року не сідати на свої місця, таким чином символічно показуючи окупантській владі, що всіх не посадиш», - заявив народний депутат.

«Мене щиро порадували дані останнього соціологічного дослідження Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, результати якого свідчать, що 56,9% молодих людей згодні з тезою, що давно настав час піднімати народ на боротьбу з неспроможністю влади керувати країною», - зазначив Суслов.

«Це свідчить, що в нашої країни таки є майбутнє, що наше студентство таки не гірше французького чи чеського – Україну ми просто так не здамо. У нас вже не тільки опозиціонерів саджають, а й футбольних вболівальників, каталонська молодь такого б не витримала, і сподіваюся, українській молоді також скоро увірветься терпець. Всіх не посадиш!», - прокоментував акцію Суслов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.