У центрі Києва стріляли в журналіста - майже впритул

Автор/джерело -  © NEWSru.ua



Дата публiкацiї - 31.08.2011 23:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15077

У центрі Києва, навпроти будівлі філармонії на Європейській площі, біля 18:15 30 серпня було скоєно збройний напад на журналіста Ігоря Климовського, повідомляє газета “Ізвестія”.

Невідомі на автомобілі Opel Omega білого кольору з державними номерами СА0444ВА стріляли з пістолета по Chevrolet Lacetti, в якому знаходився Климовський з дружиною.

Як пише видання, невідомі стріляли впритул з гумостріла, цілили в голову. За мить до першого пострілу Ігор встиг прикрити голову рукою та закрити собою дружину.

Перша куля увійшла в руку, інші чотири влучили в авто. Після стрілянини невідомі - двоє чоловіків років 35 на передньому сидінні, і дівчина у великих сонячних окулярах на задньому сидінні - різко вивернули на зустрічну смугу й зникли в напрямку Поштової площі.

Журналіста було доставлено в лікарню швидкої допомоги, прооперовано, він у задовільному стані. Триває розшук.

Як пояснив Климовський Корреспондент.net, конфлікт з невідомими виник прямо на проїжджій частині. Під час руху журналіст зробив гостре зауваження водієві, який грубо "підрізав" його машину, після чого між ними сталася словесна сутичка. "Я намагався залагодити ситуацію мирно, але той став витісняти мене з лівого ряду, а потім пролунало кілька пострілів", - розповів потерпілий.

Від “Аратти”. На сторінці "Ізвєстій" в коментарях названо власника Opel Omega білого кольору з державними номерами СА0444ВА (ЯЦЕНКО ВАДИМ ВОЛОДИМИРОВИЧ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ, м. РУСЬКА ПОЛЯНА, вул. Шраменка, буд.60), а також вказано про те, що на його сторінці в соціальній мережі "Вконтактє" є фото тієї автівки. Власник сторінки має уподобання на зразок "Рецепт счастья — хороший желудок, злое сердце и отсутствие совести".

Слідство має встановити, хто саме знаходився за кермом та в салоні цього авто. Фото - vkontakte.ru



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.