Нардеп Власенко впіймав Азарова на брехні

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.09.2011 15:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15087

Прем’єр Микола Азаров збрехав студентам про справу Юлії Тимошенко.

По це заявив адвокат, народний депутат Сергій Власенко, повідомила прес-служба «Батьківщини».

За його словами, виступаючи сьогодні перед студентами, Азаров «вкотре збрехав українському суспільству, заявляючи речі, про які він не має жодного поняття».

Зокрема, Азаров зазначив, що Юлія Тимошенко нібито підробила директиви та передала їх голові НАК «Нафтогазу» Олегу Дубині.

«По-перше, Азаров, як людина, яка особисто курує цю справу Тимошенко, повинен знати, що Тимошенко підписувала власні директиви, а не директиви Кабміну та скріплювала їх своїм підписом та печаткою», - сказав Сергій Власенко.

«По-друге, Азаров, як керівник уряду, повинен знати, що його Міністерство юстиції, очолюване Лавриновичем, чітко зазначило, що ніяких директив не було потрібно і що Тимошенко мала всі повноваження підписувати власні директиви», - додав він.

Окрім того, Власенко повідомив, що ніколи цей документ не передавався на підпис Дубині.

«Його завізував і підписав Міністр палива та енергетики Продан, про що знає вже кожна дитина, яка слідкує за цим процесом, окрім брехливого прем'єр-міністра», - наголосив він.

«Азаров заявляє, що Україна крокує в Європу, але я не уявляю собі, щоб до винесення вироку суду в будь-якій європейській країні прем'єр-міністр держави дозволяв собі оголошувати вирок у справі. Мені дуже цікаво, як після всього цього Президент Янукович буде розповідати іноземним послам, що українська влада не впливає на українські суди», - резюмував Сергій Власенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.