Гундяєва від луганчан захищатимуть війська

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 8.09.2011 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15151

У Луганську під час візиту Патріарха Московського і всієї Русі Кіріла для охорони громадського порядку будуть залучатися військовослужбовці внутрішніх військ та громадські формування.

Про це заявив начальник Луганського міськуправління УМВС України в Луганській області Олег Ковальчук, повідомляє прес-служба УМВС

За його словами, буде задіяний весь Луганський гарнізон міліції. Крім цього, для забезпечення охорони громадського порядку буде також підключено весь особовий склад обласного апарату УМВС.

«Масштаб святкових заходів, планована велика кількість його учасників, які з´їдуться цього дня з усіх куточків Луганщини у зв´язку з візитом Московського патріарха Кирила, вже сьогодні дозволяють зробити прогноз, що силами лише міської міліції громадську безпеку не забезпечити, - підкреслив Олег Ковальчук. - Нам активно будуть надавати допомогу, крім співробітників УМВС, також військовослужбовці внутрішніх військ МВС України (в/ч 3035) і громадські формування сприяння ОВС «Тайфун» і «Вен Бест».

Нагадаємо, 14-15 вересня Луганськ відвідає Патріарх Московський і всієї Русі Кіріл. Планується, що 15 вересня на Театральній площі Святіший Патріарх візьме участь у Божественній літургії. Після її закінчення він звернеться до присутніх. Очікується, що на площі збереться близько 15 тис. людей.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.