Влада й не думає припиняти політичні репресії

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.09.2011 20:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15161

Заарештовано голову Донецької обласної організації політичної партії «Фронт Змін» Олександра Ярошенка.

Про це повідоляє прес-служба партії.

Арешт відбувся вночі, 7 вересня, у квартирі його доньки в Києві, за надуманими підставами. Його вивезли автомобілем у Донецьк. За наявною у «Фронту Змін» інформацією, наразі Олександр Ярошенко вже доставлений до Донецька. Адвокати «Фронту Змін» поки не змогли зустрітися з ним.

У партії зазначають, що цей арешт відбувся відразу після візиту до Донецької області лідера партії Арсенія Яценюка, який виступив з різкою критикою дій президента, уряду та місцевої влади.

«Фронт Змін» вже вісім місяців бореться проти ліквідації в області шкіл та медичних закладів. Завдяки представникам партії вдалося відстояти 12 шкіл в кількох містах Донецької області та не допустити закриття дитячої лікарні в Донецьку.

Дії влади, яка закриває школи, лікарні, не виконує жодних передвиборчих обіцянок, викликають різке невдоволення в жителів Донецького регіону. Натомість активні дії «Фронту Змін» з захисту прав людей та їхніх дітей схвалюються жителями Донеччини, викликають симпатію та підтримку.

«Влада не в змозі впоратися з економічними проблемами, покращити життя людей реально, а не на словах. Вона вдається до політичних переслідувань тих, хто не на словах, а на ділі допомагає людям», - заявляють у «Фронті Змін».

У партії вимагають негайного звільнення Олександра Ярошенка та припинення політичних переслідувань.

Олександр Ярошенко – лікар із двадцятирічним стажем, кандидат медичних наук. Все своє життя він присвятив допомозі людям.

За сім років роботи на посаді головного лікаря міського дерматовенерологічного диспансера міста Маріуполь корінним чином змінив матеріально-технічну базу цього медичного закладу – обладнав його найновішою лікувально-діагностичною апаратурою.

Він також заснував п’ять медичних центрів, які використовують можливості комп’ютерної й магнітно-резонансної томографії, та два лікувально–діагностичних центри, які успішно працюють в кількох міста України.

Він організував всеукраїнський проект лікування псоріазу, який відповідає світовим тенденціям в цій сфері медицини.

Олександр Ярошенко - депутат Маріупольскої міської ради.

Координатор напрямку «Здоров’я нації» в Уряді Змін.

Гідною оцінкою праці на благо людей, активній громадській позиції та діям Олександра Ярошенка є друге місце на виборах міського голови Маріуполя 31 жовтня 2011 року. За офіційними даними, його підтримали понад 14 тисяч виборців (11,7%).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.