Луценка повільно вбивають у буцегарні

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.09.2011 15:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15174

Дружина та захисник у судовому процесі Ірина Луценко повідомила про погіршення стану здоров’я її чоловіка, екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

За словами І.Луценко, у понеділок відбулася зустріч із першим заступником міністра охорони здоров’я Раїсою Моісеєнко, повідомляє прес-служба «Народної Самооборони».

Ірина Луценко, народні депутати Юрій Гримчак та Володимир Ар’єв, а також адвокати Ю.Луценка звернулися до МОЗу із проханням створити розширену комісію із фахівців. А також включити до її складу лікарів, які вже обстежували Юрія Луценка та ставили йому попередні діагнози, а саме головного гастроентеролога України, професора кафедри внутрішньої медицини №1 Національного медичного університету ім. О.Богомольця Сергія Ткача та головного дієтолога МОЗ України Олега Швеця.

У середу, 7 серпня, спільна комісія МОЗ України у межах Київського СІЗО обстежила Юрія Луценка та залишила попередній діагноз в силі, а також рекомендували керівництву СІЗО та начальнику медчастини провести додаткове обстеження в лікарні швидкої допомоги із використанням того ж медичного обладнання і з залученням тих же лікарів, які проводили обстеження раніше.

Вчора, у четвер, Юрія Луценка доправили на дообстеження до Київської міської лікарні швидкої допомоги.

За словами Ірини Луценко, офіційних результатів обстеження її чоловіка ще не надано, проте з неофіційної інформації їй підтвердили, що встановлений раніше діагноз «цироз печінки» залишається.

Дружина екс-міністра також додала, що її чоловік знаходиться в дуже поганому фізичному стані, втрачає вагу, відчуває повне знесилення, по всьому тілу проступають набухлі вени, що завдає ще більшого болю.

«Юра спить по 12-14 годин на добу, що йому не властиво. Він навіть не має сил тримати книги в руках, аби читати. Повністю знесилений, із страшенними болями він залишається в камері, його не переводять навіть у медчастину!», - наголосила Ірина Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.