Бюрократичний “футбол” може коштувати Луценку життя

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.09.2011 16:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15202

МОЗ на даний момент не надав список лікувальних установ, куди можна було б доставити Луценка для обстеження та лікування.

Про це повідомив народний депутат Юрій Гримчак після зустрічі з в.о. начальника Лук’янівського СІЗО Євгеном Домбровським, повідомила прес-служба «Народної Самооборони».

«У керівництва СІЗО вже є рішення Печерського районного суду м. Києва на імя СІЗО та начальника конвойного полку про дозвіл на доправлення Юрія Луценка до лікувального закладу», повідомив Юрій Гримчак.

«Але головне – немає листа із Міністерства охорони здоров’я із переліком тих медичних закладів, в яких могли б надати належну медичну допомогу Юрію Луценку», - наголосив народний депутат.

Нагадаємо, що 6 вересня після проведення зовнішнього та мануального обстеження, ознайомлення із результатами попереднього обстеження у КМЛШД комісія лікарів МОЗу не спростувала попередній діагноз, а також рекомендувала керівництву СІЗО та начальнику медчастини провести додаткове обстеження Юрія Луценка в лікарні швидкої допомоги із використанням того ж медичного обладнання і з залученням тих же лікарів, які проводили обстеження раніше.

Того ж дня керівництво СІЗО направило лист на МОЗ із запитом про перелік лікувальних закладів.

Аби пришвидшити процес, Юрій Гримчак без зволікань поїхав до МОЗу. Чекаємо новин.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.