Печерський суд не видає адвокатам всі матеріали зі справи Тимошенко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.09.2011 17:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15203

Захисник Юлії Тимошенко Олександр Плахотнюк заявляє, що стороні захисту не були надані для ознайомлення всі томи матеріалів кримінальної справи, порушеної стосовно екс-прем’єра.

"Я сьогодні був в Печерському суді і, на жаль, всі матеріали справи не були надані для ознайомлення. Мотивування різне – або ще не прошиті томи, або суд працює з іншими томами. Тобто, на жаль, на сьогоднішній день ми маємо можливість ознайомлюватися з матеріалами справи, але ми не маємо матеріальної частини, з якою треба ознайомлюватися", - сказав Олександр Плахотнюк сьогодні на прес-конференції.

Адвокат повідомив журналістам, що перерва у судовому засіданні буде використана захисниками для ознайомлення з наявними матеріалами справи, а також для удосконалення тексту виступу у судових дебатах.

"Хотілося б зазначити, що захист в понеділок до дебатів готовий був. Більше того – в понеділок не було жодного клопотання з боку захисту про оголошення перерви і надання часу для підготовки виступу у дебатах. Ми будемо використовувати час на те, щоб максимально ознайомитися з матеріалами справи, які будуть сформовані. Зрозуміло, що ми будемо якимось чином підчищати свій виступ у дебатах", - підкреслив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.