У Донецьку просили вибачення у Бога, за те, що обрали недостойну владу

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 16.09.2011 12:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15226

У четвер, 15 вересня, на площі імені Леніна в Донецьку пройшов мітинг протесту проти зменшення пільг 16-ти категоріям громадян

На мітингу зібралося близько 200 осіб.

Акцію проводили представники окремого Бронзового козацького хреста дивізії «Україна» Українського реєстрового Козацтва. Вони вимагали скасування постанови Кабінету Міністрів України №63 від 05.09.2011 р. та проекту закону «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень». За словами мітингувальників, уряд незаконно намагається зменшити пенсії чорнобильцям і виплати дітям війни в 3-4 рази.

Під час мітингу капелан Українського реєстрового Козацтва отець Сергій прочитав молитву і попросив присутніх на площі повторювати за ним. Зокрема представник духовенства сказав, що українці обрали недостойну владу: «Ми просимо тебе пробачити всі наші гріхи вчинком чи ділом, вільні та невільні, кровні або не кровні. І ми каємося, що ми зробили помилку перед тобою Господи і вибрали недостойних людей». Слідом за капеланом вибачення за неправильний вибір попросили і всі мітингувальники.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.