Гримаси правосуддя. Мажора-вбивцю випустили на волю

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 16.09.2011 16:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15236

В Одесі амністували сина депутата облради Дмитра Кравця, який на "Мерседесі" на смерть збив хлопця, а його подругу зробив інвалідом, повідомляє СТБ.

"У ході слідства були зібрані всі докази, що підтверджують провину водія автомобіля Кравця, було пред'явлено звинувачення в скоєнні злочину", - сказала старший слідчий одеської міліції Олена Супруненко.

За її словами, в ході розслідування з'ясувалося, що проти Кравця вже порушено 16 кримінальних справ за викрадення автомобілів і шахрайство. Двічі він був амністований.

Судові засідання у справі Кравця постійно переносили, поки не вступив в силу новий закон. Замість шести років позбавлення волі, яких вимагав прокурор, обвинувачений знову отримав амністію.

Нагадаємо, що 22 серпня, автомобіль Mercedes S-500 на Фонтанській дорозі в Одесі збив двох пішоходів, після чого зіштовхнувся з трьома автомобілями. В результаті ДТП один пішохід загинув на місці.

Пізніше ЗМІ стало відомо, що винуватець аварії - син депутата Одеської міськради від Партії регіонів Олександра Кравця. Джерело в міському управлінні МВС повідомило, що юнак на ім'я Олег перебував у стані алкогольного сп'яніння.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.