Нардеп Павловський пропонує імплементацію обіцянок Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.09.2011 18:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15258

Опозиція вимагає від проурядової більшості терміново виконати передвиборчу обіцянку Президента про підвищення зарплат та прожиткового мінімуму.

Про це заявив член фракції «БЮТ-Батьківщина», міністр соціальної політики опозиційного уряду Андрій Павловський, повідомила прес-служба партії..

Він зазначив, що опозиція наполягає на включенні до порядку денного сесії парламенту та терміновому розгляді у середу законопроекту №9177 про збільшення розміру прожиткового мінімум та зарплати.

За словами автора документу Андрія Павловського, пропонується, зокрема, з січня 2012 року встановити мінімальну пенсію у розмірі 1200 грн. та мінімальну зарплату у розмірі 1506 грн.

Павловський зазначив, що законопроект має бути ухвалений терміново, до ухвалення проекту держбюджету-2012, розгляд якого заплановано на четвер.

Він також переконаний, що проурядова більшість підтримає цей законопроект, оскільки він повністю відповідає передвиборчим обіцянкам президента та спрямований на покращення соціальних стандартів з урахуванням інфляції та росту цін на продукти харчування.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.