У столичному СІЗО повільно вбивають Луценка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.09.2011 22:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15266

Сьогодні вночі стан здоров’я Юрія Луценка різко погіршився. Влада грає в бюрократичного дурника.

«Вночі чоловік пережив три напади страшенного болю. В СІЗО зібрався консиліум лікарів».

Про це заявила дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко.

За її словами, у порівнянні із учорашнім днем стан Юрія Луценка значно погіршився.

«Він жаліється на постійні болі в області черевної порожнини, на нудоту. Йому дуже важко ходити, Юра тягне за собою ногу», - зазначила Ірина Луценко.

«Вночі чоловік ледве пережив три напади страшенного болю, його рятували звичайними знеболювальними. І не дивлячись на це, о 8-й ранку чоловіка повезли на чергове обстеження до діагностичного центру», - додала дружина.

За даними джерел із СІЗО, після обіду в слідчому ізоляторі зібрався консиліум лікарів МОЗу, які визначають подальшу долю Юрія Луценка. А саме – який діагноз має бути зазначений у медичному висновку після обстежень, проведених у Київському міському діагностичному центрі 15-20 вересня. Проте не вдалося дізнатися, хто входить до складу тих лікарів, які наразі перебували в СІЗО, чи є серед них професор, головний лікар-гастроентеролог МОЗ С.Ткач та доцент, головний дієтолог МОЗ О.Швець, які попередньо оглядали та ставили діагноз Луценку.

«Юрій Луценко звернувся до членів комісії з проханням оглянути його іще раз після консиліуму. Чи зважать лікарі на його прохання і нададуть йому допомогу - поки не відомо. Вони поспішають, бо на суд мають надати документи та остаточний діагноз», - резюмувала Ірина Луценко.

Нагадаємо, що завтра о 9.15 – наступне засідання Печерського районного суду, що розглядає справу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.