Регіонали не полишають спроб залізти у кишеню афганців

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 21.09.2011 13:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15273

Робоча група, створена у Верховній Раді для опрацювання нового законопроекту про пільги, починає активно проводити переговори з представниками громадських організацій, які представляють ветеранів.

Про це в середу, 21 вересня, під час брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Я щойно розмовляв з керівником робочої групи, яку ми вчора створили, - Сергієм Тігіпком - про ситуацію щодо опрацювання законопроекту з пільг. Робоча група почала працювати вчора. Дехто з колег намагався політизувати ситуацію, і до честі представників союзу афганців та чорнобильців, вони сказали, що не хочуть ніякої політики, а конструктивної роботи в цьому напрямку. Сьогодні протягом дня пройде ще 3 консультації, на яких колеги дадуть свої відпрацьовані пропозиції щодо зауважень до даного законопроекту. Потім ми візьмемо перерву на 3-4 дні, щоб у міністерствах та Кабміні відпрацювати ці пропозиції і після цього ми вийдемо на останній раунд погодження, при якому, більше ніж упевнений, ми прийдемо до консенсусу», - заявив Єфремов.

«Безумовно, остаточне рішення не буде таким, що обрадує всіх. Сам документ важкий, але на нашу долю випало «розгрібати» усі завали, які утворилися в нашій державі на сьогоднішній день», - підсумував політик.

Як повідомлялося раніше, 20 вересня під стінами Верховної Радою сталася бійка між «Беркутом» та «афганцями».

Так, близько 4 тис. «афганців» та чорнобильців прийшли під стіни Ради протестувати проти прийняття законопроекту № 9127, вважаючи неприпустимим надання уряду права визначати механізм і рівень наданих соціальних пільг, побоюючись, що в підсумку ці пільги виплачуватися не будуть.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.