МОЗ не поспішає надавати висновки щодо стану здоров’я Луценка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.09.2011 15:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15278

Консиліум лікарів Міністерства охорони здоров’я досі не надав своїх висновків щодо стану здоров’я Юрія Луценка.

Про це заявила дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко після судового засідання, повідомляє прес-служба НС.

«Вчора засідав консиліум лікарів – комісія у складі з шістьох осіб… Наскільки я знаю зі слів чоловіка, ще комісія не надала на його прохання письмовий висновок. Цей висновок про стан здоров’я не бачили ні близькі, ні захисники», - сказала І.Луценко.

За її словами, «голослівна заява міністра охорони здоров’я про те, що МОЗ оприлюднить висновки щодо стану здоров’я Юрія Луценка з його дозволу або з дозволу близьких, не підтверджена жодним документом», - додала вона.

Ірина Луценко також зазначила, що не може підтвердити слів чиновника - дати або не дати дозвіл, оскільки особисто не бачила висновку: «Я хочу його побачити, чоловік мій хоче його побачити, а тоді ми будемо вирішувати, як продовжувати цю справу».

За словами дружини, наскільки їй відомо, комісія лікарів не дійшла однозначного висновку щодо стану здоров’я Юрія Луценка.

«Я так розумію, що їхні думки розділились. І це ще раз підтверджує наші висновки, що вони не хочуть оголошувати і підтверджувати поставлений раніше діагноз», – сказала вона.

«На сьогодні стан здоров’я Юрія Луценка не покращився. Але він цього не покаже нікому. Він буде триматися до останнього, але не скиглитиме про постійний біль», - додала дружина екс-міністра.

Ірина Луценко також додала, що на судовому засіданні Юрій Луценко був «з температурою, це вже не той запал, який був раніше у Луценка, видно, що він хворий».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.