Навіщо керівництво сталінських буцегарень вбиває Луценка?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.09.2011 15:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15317

Державна пенітенціарна система трошки забрехалася.

Про це заявила дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко, повідомляє прес-служба «Народної Самооборони».

Саме так вона прокоментувала інтерв’ю голови Державної пенітенціарної системи Олександра Лісіцкова, в якому він заявив, що «дружина Луценка за власною ініціативою розповідає, що в нього цироз печінки. До Луценка приходили лікарі, оглянули, провели пальпацію та здивувались: як можна, не провівши повного обстеження, стверджувати, що в нього такий серйозний діагноз?».

«Якщо пан Лісіцков не володіє повною інформацією про стан здоров’я Юрія Луценка, проте дозволяє коментувати це у засобах масової інформації, хочу йому нагадати кілька фактів та продемонструвати документи, які свідчать про погіршення стану здоров’я мого чоловіка після перебування у СІЗО протягом дев’яти місяців», - наголосила Ірина Луценко.

Вона нагадала, що у зв’язку із значним погіршенням стану здоров’я 15 та 22 липня саме за ініціативою керівництва СІЗО Юрія Луценка вивозили до лікарні швидкої медичної допомоги для повного обстеження.

Результати цих обстежень були оформлені у відповідні документи ведучими спеціалістами: президентом асоціації лікарів-ендоскопістів України, д.м.н. В.Нікішаєвим, спеціалістом по доплерівському обстеженню вен М.Новіковою, та лікарем ультразвукової діагностики С.Полосенком.

І вже на підставі цих результатів обстежень була сформована комісія МОЗ, до складу якої входили і спеціалісти-гастроентерологи.

«На підставі дозволу Печерського суду лікарі МОЗ, серед яких професор кафедри внутрішньої медицини №1 Національного медичного університету ім. О.Богомольця Ткач С.М. та головний дієтолог Міністерства охорони здоров’я України доцент кафедри внутрішньої медицини №1 цього університету Швець О.В. поставили моєму чоловікові діагноз - цироз печінки (криптогенний), з явищем портальної гіпертензії і варикозом вен стравоходу», - нагадала Ірина Луценко.

«Нагадаю також пану Лісіцкову, що чергова розширена комісія лікарів МОЗ не змогла скасувати попередній діагноз – цироз печінки, підтвердивши наявність ознак цирозу у Луценка останніми обстеженнями», - наголосила дружина.

«Я буду говорити про хворобу мого чоловіка, аби не заговорити її, як це сталося із нині покійним Василем Джарти», - заявила Ірина Луценко.

Дружина екс-міністра також готова у прямому ефірі одного із центральних телеканалів встановити істину у питанні здоров’я Юрія Луценка.

«Державна пенітенціарна система звикла говорити неправду. І я це готова довести», - зазначила Ірина Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.