Буба чекає на вас!

Автор/джерело -  © Ліза Шашкова для “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.09.2011 04:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15321

Ми часто зіштовхуємося з жахливими проявами людської сутності - зрадою, жорстокістю, байдужістю... Але Світ великий і більшою мірою прекрасний! Не вірите?

Знайомтеся: Буба. Яскравий приклад любові, відданості і життєрадісності! Людська жорстокість і байдужість зробили з нього каліку!

Знайомтеся: Буба. Яскравий приклад любові, відданості і життєрадісності! Людська жорстокість і байдужість зробили з нього каліку!

Але це маленьке створіння, всупереч усім випробуванням, відповідально виконує, покладену на нього місію природою - ...Він любить! Він відданий! Він життєрадісний і ...Він чекає! Він чекає на тих, хто його полюбить, хто візьме у свою сім'ю і зробить частиною свого життя!

Це я, Буба. Зараз мені 9 місяців

Це я, Буба. Зараз мені 9 місяців. Коли я підросту, я буду середньо-великою собакою.

Зараз я живу на перетримці, тут добре, є друзі-собаки, але я дуже хочу знайти друга-господаря-людини, я хочу радісно виляти хвостом вам, коли ви будете приходити додому, гратися з вами, виводити вас на вулицю і радісно бігати з вами разом ...

Але якщо раптом, ви не можете стати мені другом-господарем, то будь ласка, станьте мені другом-помічником - допоможіть моїм друзям-волонтерам оплачувати моє перебування...

Телефон: +380 93 059 85 92 Катя
ПриватБанк: 4627 0817 0859 8151


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.